Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
27-05-2018г.
По този повод храмовото духовенство в лицето иконом Лазар Георгиев и свещеник отец Петър Петров, които отслужиха благодатната тържествена света Литургия за прослава на Великия празник Петдесетница. Богослужението продължи веднага с Вечерня, на която по

Още >

25-05-2018г.
Храм"”Св. вмчк. Георги Победоносец” организира ПОКЛОНИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ до град Солун- Гърция и Метеорите на 15-17 юни 2018 год..

Още >

17-05-2018г.
Възнсенеие Христово- явяването на Славата Божия- Христос (Спасовден Четиридесет дни след Възкресението Господ Исус се явявал многократно на учениците си. Разяснявал им Светото писание, потвърждавал обещанието си за идването на Утешителя Дух Свети. Всички ученици се убедили, че Иисус наистина е възкръснал.

Още >

11-05-2018г.
Родната ни Църква достойно почете паметта на светите братя Кирил и Методий Като единонравни на апостолите и учители на славянските страни, богомьдри Кириле и Методие, молете Владиката на Всички да утвърди славянските народи в православие и единомислиe, да умири света и да спаси нашите души.

Още >

10-05-2018г.
Патриаршеско и синодално послание по случай 65-годишнината от Възстановяването на Българската Патриаршия Пребъдвайки в изобилната и пресветла пасхална радост, в която неизменно прославяме Възкръсналия Господ и Му благодарим за всичките прещедри благодеяния към нас, през тази година отбелязваме поредна скъпа за всяко православно българско сърце годишнина – 65

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”