Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
25-05-2017г.
Възнесение Господне Той трябваше да покаже пред своите ученици това, че от тук нататък човек е призван към новите жилища на Небесното Царство. Той се възнесе пред тях и остана в тях споменът, че живеейки в онова Евангелие, което Той донесе чрез Небесното Си слизане, всички..

Още >

23-05-2017г.
• Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка! БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ „ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА” Деца от цяла България и от българските общности, живеещи в чужбина, творят за своите връстници, които боледуват и страдат! Детската любов към Бога и ближните – изразена в икони, рисунки и фотографии!

Още >

10-05-2017г.
64-годишнината от възстановяването на Българската Патриаршия Всяка година в десетия ден на месец май ние отново си спомняме за едно от най-значимите събития в нашата най-нова история -­ възстановяването през 1953 г. на патриаршеското достойнство на Православната ни църква.

Още >

06-05-2017г.
Честване на храмовия празник Гергьовден в столичния квартал Горубляне Светло тържество и молитвено настроение огряха сърцата и душите на богомолния народ на 6 май в столичния квартал "Горубляне" от богоспасаемата Софийска епархия. Повод за това бе храмовият празник на този благоукрасен и приветлив с външността си Божий дом.

Още >

27-04-2017г.
Покана за храмовия ни празник в чест на свети Георги Победоносец Храм ”Св. вмчк. Георги Победоносец”- кв. Горубляне-гр- София кани всички благочестиви християни на своят храмов празник, посветен на Св. вмчк. Георги Победоносец. Празничната вечерня с петохлебие ще бъде отслужена на 05 май 2017г. /Петък/ от 17.00 часа.

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”