Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
05-11-2016г.
Архангелова задушница На Архангелова задушница се отдава почит към паметта на мъртвите, както и вечна признателност към загиналите в редовете на Българската армия.

Още >

01-11-2016г.
ПРИВЕТСТВИЕ на Българския патриарх Неофит за Деня на народните будители Денят на народните будители ни подканва да се завърнем назад във времето, когато с живота и с делата си христоименитите наши предци сочеха на благочестивия ни народ пътя на непримиримостта и достойнството, на онази истинска свобода, която се дава само....

Още >

19-10-2016г.
Честваме празника на Свети Йоан Рилски Чудотворец Тази година се навършиха 1070 г. от успението на рилския светец Българската православна църква беше отбелязано със свети литургии в цялата страна паметта на св. Йоан Рилски Чудотворец в сряда,въпреки дъждовното хладно време.

Още >

14-10-2016г.
Св.преп. Параскева- Петка Св. преподобна Параскева Епиватска, наричана от нашия народ и Петка Българска, е една от най-обичаните и почитани светици не само в България, но и в целия православен свят.

Още >

15-09-2016г.
За първи път свещеници откриха учебната година в Горублянското училище с празничен водосвет С голяма радост и вълнение днес всички български училища започнаха учебната година и деца прекрачиха праговете на родните ни училища. Особена празнична емоция и вълнение днес преживяха местните жители на столичния квартал Горубляне заедно с родители и ...

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”