Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
05-05-2015г.
Празнично вечерно богослужение по-случай храмовия ни празник С празнично настроение и молитвена прослава започнаха тържествата по-случай храмовия празник на Горублянския храм. Въпреки горещия ден празнуващия храм се готвеше достойно да отпразнува празника на своя небесен покровител- свети великомъченик Георги......

Още >

02-05-2015г.
 1150-ГОДИШНИНАТА ОТ ПОКРЪСТВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ПАМЕТТА НА СВ. ЦАР БОРИС І МИХАИЛ Оставайки под знака на радостта от Христовото Възкресение, днес св. Църква ни приканва да си спомним и за равноапостолния цар Борис, благодарение на когото в далечното девето столетие българският род възприе спасителните истини на християнската вяра.

Още >

29-04-2015г.
Покана за храмовия ни празник Храм ”Св. вмчк. Георги Победоносец”- кв. Горубляне-гр- София кани всички благочестиви християни на своят храмов празник, посветен на Св. вмчк. Георги Победоносец. Празничната вечерня с петохлебие ще бъде отслужена на 05 май 2015г. /вторник/ от 17.00 часа.

Още >

21-04-2015г.
Църквата е най-одобряваната институция според “Екзакта” Православната църква е най-одобряваната институция в страната, показва национално представително изследване на агенция “Екзакта”, проведено между 1 и 9 април сред 1000 пълнолетни българи. По-нататък по одобрение са президентът, армията и полицията.

Още >

12-04-2015г.
Възкресение Христово Всяка година в дните на Пасха християните по целия свят преживяваме нашата радост от потвърждението на вестта за Христовото възкресение. И тази радост е пълна, защото Възкресението на Господа е не само залог за нашето лично възкресение в деня Господен,

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”