Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
12-04-2015г.
Посрещане на Благодатния огън Тържествен звън се носи в пролетния въздух. Вярващите хора се отправят към храмовете по улиците на големите градове, по селските пътища и мостовете. Многолики потоци се вливат в църковните дворове. Идват стари и млади, вярващи и съмняващи се.

Още >

10-04-2015г.
Разпети Петък- Опелото Христово С подобаващо богослужебно последование на Разпети Петък беше отслужени службите, като сутринта царски часове с вечерня- по време на която се изнесе светата Плащеница на Христа от храмовото духовенство- протоиерей Лазар Георгиев и свещеник Петър Петорв.

Още >

06-04-2015г.
Страстната седмица Тази седмица е последната от Великденския пост и на всеки един ден от нея се извършват специални служби от църквата. През първите три дни на Страстната седмица Църквата припомня последното пребиваване на Господа в Йерусалим.

Още >

04-04-2015г.
Архиерейско богослужение на Лазаровден Вече шеста година Горублянската енория на Лазаровден /съботния ден преди големият Господски празник –Вход Господен в Йерусалим/ празнува тържествено празника посветен на свети праведен Лазар, тъй като предстоятелят свещеник Лазар Георгиев на този ден....

Още >

02-04-2015г.
Архиерейско богослужение за Лазаровден Храм ” Св. вмчк. Георги Победоносец ” кв. Горубляне- гр. София кани благочестивите християни и гости на 04 април 2015година(събота) по-случай празника Лазаровден- Възкресение Лазарово. Празничното богослужение ще бъде оглавено от Негово Преосвещенство....

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”