Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
25-03-2015г.
Благовещение на Пресвета Богородица Ако на небето има празници, то без съмнение и там отбелязват Благовещение като изключително необикновено събитие. Бог е направил крачка към човека, а човекът прегърнал небесния Отец.

Още >

15-03-2015г.
Кръстопоклонна неделя Тетата неделя на Великия пост е посветена на поклонение на св. Кръст. В православните храмове се отслужва Василиева св. литургия и се изнася за поклонение на вярващите Животворящият Христов кръст.

Още >

03-03-2015г.
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК БЪЛГАРИ И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ВО ВЕКИ.АМИН! В православните храмове из цялата ни страна всеки път, когато се отслужва божествена света Литургия, по време на Великия вход , духовниците, възгласят към Бога да спомене в Своето царство Царя-Освободител Александър Втори

Още >

28-02-2015г.
Празничната икона на свети Теодор Тирон Горублянския храм почете паметта на св. вмчк Теодор Тирон с празнично богослужение. Още от ранно утро храма се изпълни с множество народ дошли да участват чрез молитва в празника на светеца.

Още >

27-02-2015г.
Богородичната богатоукрасена икона В прослава на Божията Майка, започна четенето на Богородичния акатист в Горублянския храм. За поредна година храмовото духовенство изнесе най-старинната икона на света Богородица Милваща и я украси с бели и цервени и зелениэцветове като Български ....

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”